BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

16.10.11

selamat,noramira agust =)

weekend again,yeay!!
sejak seminggu lepas,
kepala ligat berfikir,
apa nak buat sebenarnya weekend ni.
bukan sebab bosan atau apa,
sebab banyak sangat benda nak dikejarkan.uuuuu
15hb,sabtu,
mira bertunang.
14hb,jumaat,
bus dengan 20 seat kosong menuju ke pantai timur
kalu join team hoki ke Terengganu tu,
bolehlah jumpa ayah.
dah setahun tak jumpa >.<
0h,masa entry ni ditulis,
baru teringat kenduri kak nani tak p.
i mean kenduri anak kak nani
matilaaa,jumpa dia kena bebel nanti
lagi satu hal nak handle.haha :D

akhirnya,aku decide join clasmates ke Johor.
tawakal,
kitatak tahu 
apa yang kita dapat 
bila kita 
korbankan sesuatu yang lain
REDHA saja.
alhamdulillah,semua berjalan lancar.
bertolak dalam lebih kurang jam 9pagi ke johor
3 kereta dari kuala lumpur,ke johor demi miraaa :D
1 kereta kemek.ade ain,paat,kemek,effa dan juga sayaa
(halfway pindah kereta iraa sebab kusungg.hahaha)
kereta ira,ada ira dan bob saja
kereta fizul,ada fizul dan zamer
btw,kat johor ada 2 kereta lagi
vios black bawak sayed n adik
apai pulak bawak rai-rai tikah ngan intan sertaa alaii =)
fattah pun ada,together with aida n along serta rahimi
tapi jadual perjalanan diorang lain sikit.

suka gambar ni,
ada suma yang dari KL nie
self timer di bawah flyover,
memang syahdu,muahaha.
ps:cilok gambar pijol
 oke,ni da sampai da apai
tengok cik patin,uuuuu =)
lepas jumpa apai,sambung gerak ke uma mira
jumpa black n fattah dekat uma mira je.

pergh,aku bukan nak cakap apa la.
memang lapaq sebelum nak sampai destinasi.
haha.semua orang pon sama ja.memang lapaq >.<
bak kata bob,
pegi lapar,nak balik nanti pon lapar lagi.hahaha :D
sampai je,jumpa mira,jumpa famili dia.
hentam makan terus semua orang,lapar.maafla.hehehe

nie gambar kitorang dekat uma mira=)

oke.ini mira.
hairan kenapa gambaq terteleng macam ni.
hahaha :D


 mira dengan hantaran.
ada lagi tuu,belum susun semua


mira dengan batchmates
semua yang datang ada dalam niee =)

formal-formal
nie girls semua
saya cantik kan?
amek berkat duduk sekerusi
muahaha :D 

badakkkk!!! 
we luvv uuu =)


alai domok sayanggg =)


sudahlah dengan itu,
kemudian menuju ke parit jawa pula
mee bandung menanti =)
dah dekat 2 ke 3 jam kat uma kemek,
mak aii.sedap gila mee bandung tuuu
sedap lagi bila tengah malam bangun pergi toilet
segala benda aku makan kat sana.hahaha
kueh keroncong untuk ana pun adoo.hahahaha

mari bergerak ke tanjung.mari-mari
apolah nama penuh tanjung tu,taktauuu!
kemek tak sebut pun nama panjang diaa
aaaaaa.

 oke,gambaq teleng lagi.hahaha

 dengan datin fatin nadia ;p

 paling suka gambarr ini
seperti captionnya di FB =)

 batu pon batu laa.
xlalu aku nak naik 'cruise'
kat belakang tuu
mabuk lagi nanti
hehe =)

kami semua belum bertunang
muahaha :D

paat dan kera tanjung
comel =)

sudahlah,
TERIMA KASIH SEMUA =)







1 kata merekaaaaa:

faraziela yahya said...

Alhamdulillah. tahniah mira <3